Arbortechtools

Pôvodne známy výrobca frézovacích kotúčov Woodcarver wodcarver Arbortechmomentálne ponuka revolučné výrobky  umožňujúc tvarovanie dreva pomocou technológie voľnej ruky.

Zaviedla medzinárodnú reputáciu pre inovatívne prístupy, špičkovú techniku a technológie.

Spoločnosť Arbortech je teraz uznávaná ako progresívna spoločnosť ponúkajúca jedinečné nástroje na opracovanie dreva.

Medzinárodné meno Arbortech Power Carving Range (Elektricka brúska)

Spoločnosť Arbortech je na čele Power Carvingu vďaka tomu, že vyrába skutočne revolučné
nástroje a sme hrdí, že ich môžeme zdieľať s vami je tradične známa pre vývoj inovatívnych nástavcov 
pre uhlové brúsky, teraz zavádza kompletné riešenie náradia do nášho výberu produktov. Srdcom radu Power Carving Range je jednotka Power Carving Unit špecializovaným zdrojom energie pre všetko príslušenstvo Arbortech. Vlastné príslušenstvo Arbortech je prvé z mnohých, ktoré prídu. Arbortech naďalej vyvíja a rozvíja rad Power Carving Range, otvára nekonečné a vzrušujúce možnosti pre tvarovanie dreva a robí tak power carving ešte zábavnejším.

Anglicka spoločnosť Silverline, založená v roku 1978, jedna z najväčších a najobľúbenejších značiek nástrojov. Tato spoločnosť predstavuje kvalitu a ponuka široký sortiment ocenených certifikovaných nástrojov.

Ako spoločnosť s akreditáciou ISO 9001, ISO 14001 berie kvalitu vždy vážne.

Ich výrobky sú uznávané a dôveryhodné v celej Veľkej Británii a Európe kontrolované dodávané nástroje sú v súlade s najnovšími normami v oblasti kvality a bezpečnosti.

Rezbárske náradie presne na vašu tvorbu

Sme rodinná spoločnosť ktorá sa zaoberá predajom zahraničného rezbárskeho náradia na Slovensku

Ponúkame náradie od nasledovných spoločnosti:
-Arbortech Austrália 

   Pôvodne známy výrobca frézovacích kotúčov Woodcarver momentálne ponuka revolučné výrobky umožňujúc tvarovanie dreva pomocou technológie voľnej ruky hoblik z uhlovej brúsky patentovaná technologia ktorá doposiaľ nenašla premožiteľa-tvarovacia hobľovacia gulička žiletkovým úberom.
Spoločnosť Arbortech je teraz uznávaná ako progresívna spoločnosť ponukajúca jedinečné nástroje na opracovanie dreva.

Frézovacie, drážkovacie, hobľovacie nástroje sú revolučné v odbore.

-Saburrtooth USA 

Uberacie nástroje - rašple sú vyrobené z karbidu volfrámu s technológiou, ktorá odoláva zaťaženiu, takže pri správnej starostlivosti majú veľmi dlhú životnosť. Po povrchovej úprave sú všetky nástroje, kalené a temperované kvôli pevnosti. Nie je možné ich použiť na kov alebo keramiku. Na udržanie čistého tvaru brúsnych rašpli kotúčov stačí jemné čistenie mosadznou kefou.

Nástroje sú určené pre následovné materiály: Drevo, Gumu, Silikón, Plast, Penu, Kosti a parohy, Ľad, Polyuretán, Epoxidy, Akryly, Kompozity, Grafit, Mydlový kameň, Alabaster. Nepoužívať na KOV alebo KERAMIKU

-Manpa Korea  

Manpa Coporation & Manpa WoodCraft Academy

Ústredie spoločnosti Manpa Company so sídlom v Anseongu v provincii Gyeonggi pracuje na výskume a vynájdení nástrojov na spracovanie dreva, záruke kvality, teste produktov, oddelení predaja a marketingu.
Poskytujeme rôzne nástroje pre profesionálnych sochárov a verejnosť, aby zvýšili efektivitu práce a pohodlie pre frézovanie.
"Manpa woodcraft Academy" tiež poskytuje ľahko dostupnú príležitosť pre verejnosť a New tech Lecture pre profesionálov.

Medzi revolúciu v odbore patri predlžovacie rameno uhlovej brúsky s ktorého vytvoríte tak pasovú brúsku ako i frezovací nástavec

Misia a vízia spoločnosti
- Neustály rozvoj drevárskeho priemyslu a propagácia drevárskeho náradia
- Poskytovanie Woodcraftovej prednášky na rozšírenie základne a kultúrnej propagácie
- Príležitosť pre sústruženie Pracovné prepojenie cez drevený interiér a architektúru
- Príspevok k výrazným charakteristikám a vývoju drevárskeho náradia.

-Diaclear  od spoločnosti Idea Import Ante s.r.o.

Kvalitné ostriace kotúče potiahnuté diamantom od nášho českého výrobcu, ktorý voči konkurencii nezaostáva ba dokonca sme si istý že v niečom konkurenciu nakoniec aj predbehol, kotúč je oproti konkurencii plochy, 25mm-kvalitná oceľ svoj tvar nemení, kvalitou potiahnutím diamantom vyčnieva z davu tím že sa výrobca zaručuje že ak počas 3 rokov dôjde k opotrebovaniu funkčnej diamantovej vrstvy min. 75% od dátumu zakúpenia (samozrejme požívaný v rozsahu ku ktorému je tento kotúč určený) bude vymenený za nový.

-ARTU Tools GmbH  

Od apríla 1979 stredne veľká spoločnosť špecializujúca sa na nástroje s povlakom z tvrdo kovu nasledované všestrannými vrtákmi so špeciálnym hrotom z tvrdo kovu odolným voči teplu. Extrémne odolné produkty s trvalo vysokou kvalitou, z vlastnej výroby, sa predávajú po celom svete a sú vhodné najmä pre najtvrdšie použitie v murive, tehle, keramike, umelom a prírodnom kameni a mnohých ďalších

-TRITON 

V ponuke máme len pracovné podpery. Robustna-práškovo lakovaná celo-oceľová konštrukcia pre dlhodobé užívanie. Výkonný upínací mechanizmus s upínacou silou 1000 kg pre kontrolované upnutie. Rozsah upnutia 0 - 1000 mm / 0 - 39 ". Nohou ovládaný upínací systém umožňuje upnutie bez použitia rúk. Extra široká základňa v podobe trojnožky pre stabilné podopretie i veľkých materiálov.

Okrem náradia aj šelaky a vosky v ponuke


Šelakovanie je jednou z najstarších techník povrchovej úpravy dreva.

Je to výlučne prírodný produkt červov na indickom figovníku. Šelak je tvrdá, filmotvorná živica, ktorá sa dá používat ako lak sama o sebe (šelaková politúra) alebo slúži ako filmotvorná zložka v liehovom laku.Vytvára dokonale hladký povrch, ktorý pri vyleštení na vysoký lesk zvýrazňuje prirodzenú textúru dreva či pestrosť líšt a zároveň priťahuje teplým medovým leskom. .

Lak je pomerne tvrdý a odolný, laková vrstva je veľmi tenká, je ľahko opraviteľný po celú dobu životnosti, má výborné rezonančné vlastnosti, je teda vhodný nielen na nábytok, ale aj na hudobné nástroje. Nanáša sa len ručne krúživými pohybmi tzv. loptičkou (tampónom) – zmotok prekrytý ľanovou alebo inou prírodnou látkou. Jeho výhodou je, že je biologicky odbúrateľný. Šelak je fyziologicky nezávadný, používa sa aj vo farmaceutickom a potravinárskom priemysle. Neobsahuje jedovaté výpary z rozpúšťadiel, je bez zápachu.

Ochrana proti červotočom je tiež dôležity faktor  Per-xil 10 je ničiteľ drevných červov pripravený na priame použitie, s mimoriadne nízkou toxicitou, založený na permetríne a piperonylbutoxidu vo forme špeciálneho uhľovodíkového rozpúšťadla bez zápachu s vysokými bodmi varu a vzplanutia; jeho konkrétne zloženie umožňuje vynikajúci prienik účinnej látky do ošetreného dreva.

Ochranné pracovné pomôcky

Ochranné pracovné pomôcky sú súčasťou pracovnej výbavy v mnohých odvetviach taktiež aj u nás.

Mali by byť pohodlné, bezpečné, spĺňať prísne bezpečnostné normy a kritériá.

Ich hlavnou a najdôležitejšou úlohou je účinne chrániť pracovníka pred potenciálnym nebezpečenstvom.

V tomto prípade sme vsadili na istotu, spoločnosť Oregon ponuka proti-porézne ochranné navleky, rukavice, prilby ktoré spĺňajú všetky bezpečnostné normy.

 
Kúpiť kvalitné náradie nie je ľahké ale u nás to mate isté.
 
Dlhoročné praktické skúsenosti  a  osobné funkčné preverenie tovaru, dávajú možnosť posúdiť výrobok aj z iného pohľadu. Okrem pozitív a oficiálnych tvrdení tak budete mať možnosť poznať aj nedostatky výrobkov, alternatívy v kvalite aj cene.
 
Jednou z výhod kúpy tovaru od Slovenského predajcu je to, že daný doklad môžete zaradiť do nákladov pri využití dotácii v danom odbore, pevne veríme že týmto zriadeným obchodom podporíme našich umelcov a predajom sa dostanú nové nástroje z odboru  aj tam kde doposiaľ nebolo možné nakúpiť napríklad do škôl.
 
- obchod spravuje rodinná spoločnosť Marián s.r.o 
- pri výbere vhodného materiálu Vám radi poradíme
 
 

Marián s.r.o.

Vrádište 138
908 49 Vrádište
Slovenská republika

Telefónny kontakt:

Mobil 1 : +421 915/ 723 250
Mobil 2 :  +421 949/ 584 525

Prac. dni do 19 hod.
Napíšte nám:
- Nezískali ste dostatočné informácie?
- Máte otázky týkajúce sa produktov?
Email: vercajch.eu@gmail.com
IČO: 47546298
DIČ: 2023992916
DIČ SK: SK2023992916
 

Oddiel : s.r.o., Vložka číslo : 33357/T

od 01.05.2019 platca DPH

Orgán dozoru:
Inšpektorát SOI pre Trnavský kraj
Trhová 2, 917 01 Trnava 1
tel. č.: 033/5512 689
e-mail:  tt@soi.sk

Oprávnenie:

29. novembra 2013

Číslo účtu:

IBAN SK25 0900 0000 0050 5290 6093

BIC: GIBASKBX

Banka: Slovenska Sporiteľňa

Kód banky:  0900

Zásady ochrany osobných údajov

Táto webová stránka používa súbory cookie, ktoré sú nevyhnutné na jej fungovanie a potrebné na dosiahnutie účelov uvedených v zásadách ochrany osobných údajov.

GDPR